Prakijkinformatie
- Algemene informatie
- Hoe word ik 100 jaar oud
- Samenwerking met podotherapie
- Wereld Parkinsondag
- Witte tape versus gekleurde tape
- Diëtist bij paramedisch centrum ‘t Station
- Verschil tussen osteoporose en artrose
- Medische personal training
- Het verbeteren van parkinsonzorg
- Master Kinderfysiotherapie
- Frozen shoulder
- Mijn baby heeft een voorkeurshouding. Help wat nu?
- Balanz4Kidz
- Fysiotherapie bij u thuis
- Psychologie bij zorgcentrum ’t Station
- Videoconsult
- Revalidatie na COVID-19
- Workout via Youtube
- Medisch centrum 't Station Drunen
- Draaiduizeligheid (BPPD)
- Aktieweek 5 jaar bestaan 't Station Drunen
- Vitaliteitsdag voor 65-plussers, 29 september 2024
Adresgegevens
Stationsstraat 26
5151 HB Drunen
0416-375753
5151 HB Drunen
0416-375753
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?
Het verbeteren van parkinsonzorg
Draag bij aan een betere behandeling voor Parkinson
Doe mee met Vital@home!
Wil je bijdragen aan het verbeteren van de parkinsonzorg? De afdeling neurologie van het Radboud start een nieuw onderzoek naar de meerwaarde van draagbare sensoren: de Vital@home studie. Fysiocompany ’t Station neemt deel aan het onderzoek en we zoeken nog mensen die mee willen doen.
Wat houdt dit project in?
De Vital@home studie richt zich hoe een draagbare sensor kan helpen bij de behandeling van mensen met de ziekte van Parkinson. De sensor, die als halsketting door de patiënt wordt gedragen, is gekoppeld aan een applicatie op de mobiele telefoon van de patiënt. De Vital@home app verzamelt extra informatie over lichamelijke activiteit, valincidenten en medicijngebruik.
Waarom dit project?
Er is al langere tijd grote interesse in het gebruik van draagbare sensoren om symptomen en lichamelijke activiteiten in het dagelijks leven te meten. Hiermee kan de groep mensen met de ziekte van Parkinson meer inzicht krijgen in de lichamelijke activiteit, valincidenten en medicatiegebruik. We hopen zo op de langere termijn een bijdrage te leveren aan betere, persoonsgerichte fysio zorg aan mensen met de ziekte van Parkinson.
Wat wordt er van mij verwacht?
De studie bestaat uit vier contactmomenten met de fysio en zes weken thuisgebruik van de halsketting en de Vital@Home app op de mobiele telefoon. De contactmomenten vinden plaats in de praktijk van de fysiotherapeut. Tijdens de bezoeken zal de fysiotherapeut een aantal vragen stellen en vragenlijsten afnemen. De gegevens van de app worden geanalyseerd.
Wat heb ik eraan?
Deelnemende mensen krijgen een beter inzicht in de dagelijkse lichamelijke activiteit.
Meer weten over dit onderzoek?
Bezoek dan de projectpagina op de website van ParkinsonNEXT of informeer bij uw fysiotherapeut van Fysiocompany ’t Station in Drunen.
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?